vineri, octombrie 23, 2009

David il intampina pe Stefan pe blogul sau !

Stire de ultima ora: Stefan Cianga a verificat intreg blogul "Invitatie la crimagandit" al activistului contemporan David Popa. Cu aceasta ocazie, cei doi au stat de vorba despre candidatura lui Ion Coja la presedintia Romaniei.
Desi nu au fost de acord asupra tuturor aspectelor, cei doi prieteni s-au inteles sa continue si pe viitor importanta activitate de punere la cale a lumii.

marți, octombrie 13, 2009

Am subtitrat un scurt film despre vaccinul gripei porcine

Primul video pe care il postez pe YouTube cu subtitrarea in romana realizata de mine. Mi-a luat o zi sa fac subtitrarea si inca una sa downloadez toate programele necesare pentru a atasa permanent subtitrarea la film. Este un colaj din mai multe emisiuni, despre vaccinul gripei porcine din 2009 si din 1976, care reuseste sa arate adevarata fata a celor care vor sa ne forteze sa luam acest vaccin hazardos. Oamenii informati de pretutindeni refuza acest vaccin, insa cei care nu iau contact cu informatiile alternative de pe internet sunt cei mai expusi. Am facut acest efort pentru parintii si bunicii mei. Aratati-l rudelor care nu se descurca cu engleza si nu numai.