marți, noiembrie 03, 2009

La Iasi incepe vaccinarea... cu informatie

De azi incep o campanie de informare despre pericolele vaccinului anti gripa "porcina". Am scos 300 de brosuri intr-un prim tiraj, urmand cateva mii de-a lungul lunii noiembrie.

Puterea si mass-media aservita au demarat la maxim o campanie de infricosare a publicului, luandu-se masuri radicale fara motive solide (ex: intrarea spitalelor in carantina datorita catorva imbolnaviri de gripa, normale pentru inceperea sezonului rece. Inca nu s-a facut diferenta intre gripa sezoniera si gripa porcina.) Nu se mai poate asa! Trebuie sa raspundem! Si nu doar pe net. Pentru ca nu toata lumea navigheaza pe internet.

In multe tari din vest se organizeaza proteste publice, actiuni in justitie si refuzuri prompte de catre populatie sau de catre doctori de a administra vaccinul.

Daca ai un minim de simt civic in tine, te provoc sa actionezi pentru siguranta ta, a familiei tale, a prietenilor tai si a poporului roman. Scoate brosuri la centrele de multiplicari. Acestea se gasesc pe multe situri si costa 10 bani/bucata daca scoti peste 30. Sau scoate postere si afiseaza-le prin oras. Sau, cel mai simplu, da-mi o mana de ajutor la impartirea brosurilor.

Au inceput sa moara oameni dupa ce au facut vaccinul in Ungaria, Statele Unite ale Americii, Suedia si Norvegia ! Noi avem noroc ca mai avem o luna pana la inceperea vaccinarilor. Trebuie sa facem eforturi si sa informam grupurile expuse: personalul medical, parintii copiilor care vor fi vaccinati in scoli si batranii. Ei sunt primii vizati si pe ei trebuie sa ne concentram.

Trebuie sa salvam vieti omenesti !

Informeaza-te asupra efectelor vaccinului gripei "porcine"
si
informeaza-i si pe ceilalti !


Sunt mii de medici si de studii care avertizeaza de luni de zile despre nocivitatea nemaiintalnita a acestui vaccin ineficient contra bolii, cu grave efecte secundare, inclusiv moarte, paralizie, boli neurologice.

Niciun comentariu: