luni, decembrie 07, 2009

Incursiune in lumea vaccinurilor

Acesta este un interviu luat de Jon Rappoport lui "Mark Randall". Intregul interviu in engleza este aici http://www.whale.to/v/rapp.html

„Dr. Mark Randall este pseudonimul unui cercetator in vaccinuri care a lucrat multi ani in laboratoarele unor companii farmaceutice mari si la Institutul pentru Sanatate al SUA. In ultima decada Mark s-a pensionat; a spus ca „este dezgustat de ceea ce a descoperit despre vaccinuri”. De cand am inceput actiunea „gata cu stirile falsificate” am atacat subiecte despre asertiunile non-stiintifice periculoase despre siguranta si eficacitatea vaccinurilor. Mark a fost una dintre sursele mele. […] Mark este constient de scopul cartelului medical si „obiectivele de depopulare, control al mintii si obtinerea unei populatii debile”

Q: Candva ai fost sigur ca vaccinurile sunt varful de lance al medicinii bune.

A: Da, am fost. Am ajutat la dezvoltarea catorva vaccinuri. Nu o sa spun care.

Q: De ce ?

A: Vreau sa-mi pastrez anonimatul.

Q: Crezi ca ai putea avea probleme daca ai vorbi deschis ?
A: Cred ca mi-as putea pierde pensia.
Q: Pe ce motiv?
A: Motivul nu conteaza. Acesti oameni au diverse posibilitati sa-ti creeze probleme, daca ai fost vreodata parte din Club. Stiu una sau doua persoane care au fost puse sub supraveghere si hartuite.
Q: Hartuite de cine ?
A: De FBI.
Q: Pe bune?
A: Sigur. FBI-ul a folosit alte pretexte. Apoi IRS ( fiscul american) a inceput partea lui de hartuiala.
Q: Deci nici o sansa pentru exprimarea libera.
A: Am fost parte dintr-un „cerc interior”. Daca incep acum sa dau nume si sa aduc acuzatii specifice impotriva cercetatorilor as avea enorm de multe probleme.
Q: Ce se afla in spatele acestor hartuiri ?

A: Vaccinurile sunt ultima baricada a medicinei moderne; justificarea finala pentru toata „stralucirea” medicinei moderne.
Q: Crezi ca oamenilor ar trebui sa li se permita sa aleaga, daca se vaccineaza sau nu ?
A: La nivel politic , da. La nivel stiintific, oamenii au nevoie de informatii ca sa poate alege corect. Una este sa spui alegerea este buna. Dar, daca atmosfera este plina de minciuni, cum poti sa alegi ? De asemenea, daca FDA era condusa de oameni onorabili, aceste vaccinuri nu ar fi primit licenta.
Q: Exista istorici medicali care spun ca declinul general al bolilor nu se datoreaza vaccinurilor.
A: Stiu. Pentru o lunga perioada de timp am neglijat munca lor.
Q: De ce ?
A: Pentru ca mi-a fost teama de ceea ce as fi putut afla. Eram in afacerea de a dezvolta vaccinuri. Intreaga mea viata depindea de continuarea acestei munci.
Q: Si apoi?
A: Am facut propriile mele investigatii.
Q: La ce concluzii ai ajuns?
A: Declinul bolilor se datoreaza conditiilor imbunatatite de viata.

Q: Ce conditii ??
A: Apa mai curata. Sistem avansat de canalizare. Nutritie. Hrana proaspata. Scaderea saraciei. Microbii pot fi peste tot, dar atunci cand esti sanatos nu contactezi boala.
Q: Ce ai simtit cand ai finalizat propriile tale investigatii ?
A: Disperare. Am realizat ca lucrez intr-un sector bazat pe o colectie de minciuni!

Q: Sunt unele vaccinuri mai periculoase decat altele ?
A: Da. De exemplu DPT. Vaccinul MMR. Dar unele loturi de vaccinuri sunt mai periculoase decat alte loturi din acelasi vaccin. Din punctul meu de vedere, toate vaccinurile sunt periculoase.
Q: De ce?
A: Din mai multe motive. Implica sistemul imunitar uman intr-un proces care tinde sa compromita imunitatea. Pot sa provoace boala pe care, teoretic, ar trebui sa o previna. Pot cauza alte boli in afara celor pe care trebuie sa le previna.

Q: De ce ni se prezinta statistici care par sa arate ca vaccinurile au fost fabulos de eficace la combaterea bolilor ?
A: De ce ? Ca sa dea iluzia ca aceste vaccinuri sunt folositoare. Daca un vaccin ascunde simptomele vizibile ale unei boli, precum rujeola toata lumea trage concluzia ca vaccinul este un succes. Dar sub acest nivel, vaccinul poate distruge chiar sistemul imunitar. Si daca acel vaccin cauzeaza alte boli – sa spunem meningita – faptul este mascat pentru ca NIMENI NU CREDE ca un vaccin ar putea face asta. Si conexiunea nu se face!
Q: Se spune ca vaccinul antivariola a provocat variola in Anglia.
A: Da, dar cand te uiti la statisticile disponibile, vezi cu totul altceva.
Q: Ce anume?
A: Sunt orase in Anglia unde oamenii care NU au fost vaccinati NU au facut variola. Sunt alte locuri unde oamenii au fost vaccinati antivariola si au trait experienta unei epidemii de variola. Iar variola oricum era in declin puternic atunci cand a fost introdus vaccinul.
Q: Deci ceea ce spui tu este ca ni se servesc date false.
A: Da. Este exact ceea ce spun. Este o istorie ce a fost construita special pentru a convinge oamenii ca vaccinurile sunt sigure si eficiente.
Q: Tu ai lucrat in laboratoare. Unde puritatea era o problema.
A: Oamenii cred ca aceste laboratoare, locuri de fabricare sunt cele mai curate din lume. Si asta NU este adevarat. Contaminarea apare tot timpul. Obtii tot felul de chestii care ajung in vaccinuri.
Q: Ca de exemplu virusul SV40 de la maimute „aluneca” in vaccinul polio.
A: Da, bine, asta s-a intamplat. Dar nu asta voiam sa spun mai devreme. SV40 a aparut in vaccinul polio pentru ca este un vaccin produs folosind rinichii de maimuta. Eu voiam sa spun altceva. Conditiile reale de laborator. Greselile. Erorile din nepasare. SV40,care a fost mai tarziu gasit in tumorile canceroase – este ceea ce as numi o problema structurala. Este o parte acceptata a procesului de productie. Daca folosesti rinichi de maimuta, deschizi usa germenilor, pe care nu-i stii dar sunt in acel rinichi.

Q: OK, pentru moment hai sa ignoram distinctia intre diferite tipuri de contaminanti. Ce fel de contaminanti ai gasit in vaccinuri in multii ani de lucru ?
A: Bine. O sa-ti spun ce am gasit eu dar si ce au gasit alti colegi. Uite o lista partiala.

In Rimavex ( vaccinul pentru rujeola), am descoperit variati virusi de la pasari. In vaccinul antipolio am descoperit acanthamoeba, care este numita si amoeba „mancatoare de creier”.

Simian cytomegalovirus in vaccinul antipolio.

Simian foamy virus in vaccinul pentru rotavirus.

Virusi cauzatori de cancer la pasari in vaccinul MMR (rujeola, oreion,rubeola ). Variate micro organisme in vacinul anti antrax.

Am descoperit enzime inhibitoare potential periculoase in mai multe vaccinuri.

Virusi de la rate, caini si iepuri in vaccinul antivaricela.

Virusul avina leucosis in vaccinul anti gripal.

Pestivirus in vaccinul MMR.
Q: Hai sa clarificam. Toti acesti contaminanti nu au ce cauta intr-un vaccin.
A: Corect. Si daca incerci sa calculezi consecintele a ceea ce acesti contaminanti pot sa cauzeze, ei bine, nu prea stim pentru ca nu au fost facute testari sau au fost mult prea putine. Este ca un joc de ruleta. Iti joci sansele. De altfel multi oameni nu stiu ca unele vaccinuri antipolio, vaccinuri pentru adenovirusi, rubeola sau hepatita A si pojar au fost facute din tesuturi de la feotusi umani avortati. Uneori am gasit ceea ce cred ca erau fragmente bacteriene si virus polio in aceste vaccinuri – fragmente care probabil proveneau de la tesuturile fetale. Cand te uiti dupa contaminanti in vaccinuri, descoperi chestii care-s aiuritoare. Stii ca nu ar trebui sa fie acolo dar nu stii exact cum au ajuns acolo. Am gasit ceva ce am crezut ca este un mic „fragment” de par uman si de asemenea mucus uman. Am gasit ceva ce poate fi numit doar „o proteina straina” ceea ce poate insemna orice, poate insemna proteina de la un virus.

Q: Clopotele de alarma suna peste tot.
A: Cum crezi ca m-am simtit ? Aminteste-ti, acest material ( vaccinul) merge direct catre fluxul sanguin fara sa treaca printr-unul dintre obisnuitele sisteme de aparare imunitare.
Q: Cum au fost primite concluziile tale ?
A: In esenta a fost nu te ingrijora, nu exista alta cale. In fabricarea vaccinurilor folosesti diverse tesuturi de animale si aici apar aceste contaminari. Nici macar nu mentionez chimicalele standard ca aldehida formica, mercurul, aluminiul, care sunt puse INTENTIONAT in vaccinuri.

Q: Informatia asta este destul de vaga.

A: Da. Doar am mentionat cativa dintre contaminantii biologici. Cine stie cati altii mai sunt? Alti contaminanti pe care nu-i gasim pentru ca nu stim dupa ce sa ne uitam. Daca tesutul folosit la vaccin provine de la, sa zicem, o pasare , cati germeni pot exista in acel tesut? N-am nici cea mai mica idee. Nu avem idee ce ar putea fi sau ce efecte ar putea avea asupra oamenilor.

Q: Si dincolo de ideea de puritate? Aceasta informatie este destul de vaga.
A: Ai de a face cu o premisa de baza falsa despre vaccinuri. Si anume aceea ca in mod sigur ( intrisec) stimuleaza sistemul imunitar sa creeze conditiile unei imunitati pentru o boala. Dar nu functioneaza asa. Asta este o premisa rea ( falsa). Un vaccin se presupune ca, creaza „anticorpi” care, indirect, ofera protectie impotriva impotriva bolii. Oricum, sistemul imunitar este mult mai mare si mult mai implicat decat „anticorpii” si „celulele killer” respective

Q: Sistemul imunitar este ?
A: Tot corpul, in mod real. Plus mintea. Totul este un sistem imunitar, se poate spune. Din aceasta cauza apar acei indivizi care raman sanatosi in mijlocul unei epidemii.

Q: Deci nivelul general de sanatate este important!
A: Mai mult decat important. Este VITAL.
Q: Cum sunt prezentate in mod fals statisticile legate de vaccinari ?
A: Exista multe cai. De exemplu, presupunem ca 25 de persoane care au fost vaccinati pentru hepatita B ajung sa aiba hepatita. Ei bine, hepatita B este o boala de ficat. Dar poti sa numesti boala de ficat multe chestii. Poti schimba diagnosticul. Si astfel ai acoperit radacina problemei.

Q: Si asta se intampla ?
A: Tot timpul. Este necesar sa se intample daca doctorii AUTOMAT presupun ca persoanele care au fost vaccinate nu se imbolnavesc de acele boli pentru care au fost vaccinati. Vezi tu, este un cerc vicios. Este un sistem inchis. Nu admite greseli. Nu este posibila nici o greseala. Daca o persoana care a fost vaccinata pentru hepatita face hepatita sau alta boala, presupunerea AUTOMATA este ca nu are nimic de a face cu vaccinul.

Q: In anii de munca in domeniul vaccinurilor, cati medici ai intalnit care au admis ca vaccinurile sunt o problema ?

A: Niciunul. Au fost cativa care in mod privat intrebau ce fac ei de drept si de drept. Dar niciodata nu ieseau public, nici macar in cadrul propriilor companii.

Q: Care a fost punctul de cotitura pentru tine ?
A: Am avut un prieten al carui bebelus a murit dupa un vaccin DPT.
Q: Ai investigat cazul?

A: DA, neoficial. Am aflat ca bebelusul era perfect sanatos inainte de vaccinare. Nu exista nici un motiv care sa induca decesul in afara de vaccin. De atunci au pornit dubiile mele. Bineinteles, am dorit sa cred ca bebelusul a primit un vaccin dintr-un lot cu probleme. Dar pe masura ce am investigat, am aflat ca nu acesta era motivul. Am fost atras intr-o spirala de indoiala care a crescut cu timpul. Am continuat sa investighez. Am aflat ca, contrar cu ceea ce credeam, vaccinurile NU sunt testate in mod stiintific.

Q: Ce intelegi prin asta?
A: De exemplu, nu exista studii pe termen lung pentru nici un vaccin. De ce ? Pentru ca, din nou, presupunerea creata este ca vaccinurile nu cauzeaza probleme. Deci de ce sa verifice cineva? Mai mult decat atat, o reactie la vaccin este definita astfel incat sa se considere ca toate efectele adverse apar imediat dupa vaccinare. Dar asta nu are sens, in sine.

Q: De ce nu are sens?
A: Pentru ca vaccinul, in mod evident, actioneaza in corp o perioada lunga dupa administrare. Reactiile la vaccin pot fi graduale. Deteriorarea poate fi graduala. Probleme neurologice se pot dezvolta in timp. De fapt aceste probleme apar chiar si in conformitate cu analizele conventionale. Deci de ce sa nu fie la fel si cu vaccinurile ? Daca otravirea chimica poate aparea gradual, de ce nu ar fi la fel si cu un vaccin care contine mercur?

Q: Si asta este ceea ce ai descoperit?
A: Da. Avem de a face cu corelatii, in majoritatea timpului. Corelarile nu sunt perfecte. Dar daca ai 500 de parinti ai unor copii care au probleme neurologice intr-o perioada de 1 an dupa vaccinare, asta ar trebui sa fie suficient pentru a declansa o investigatie intensa.

Q: Si a fost suficient pentru a declansa investigatia?
A: Nu. Niciodata. Asta spune ceva imediat.
Q: Ce anume?
A: Persoanele care fac investigatiile nu sunt interesate sa se uite la fapte. Ei PRESUPUN ca vaccinurile sunt sigure. Deci, atunci cand investigheaza cazurile rezultatele intotdeauna exonereaza vaccinurile. Ei spun „vaccinurile sunt sigure”. Dar pe ce anume isi bazeaza judecata? Se bazeaza pe definitii si idei care automat exclud condamnarea vaccinurilor.

Q: Au fost numeroase cazuri cand o campanie de vaccinare a esuat. Cand oamenii au dobandit bolile pentru care au fost vaccinati.
A: Da, exista multe astfel de cazuri. Si aceste evidente sunt pur si simplu ignorate. Expertii spun, DACA spun ceva, ca este doar o situatie izolata si ca, per total, vaccinul s-a dovedit sigur. Dar daca aduni toate aceste situatii unde boli si efecte secundare au aparut, constati ca NU sunt doar situatii izolate.

Q: Ai discutat ceea ce vorbim noi acum cu colegii, atunci cand lucrai inca la dezvolatarea vaccinurilor?

A: Da, am discutat.
Q: Si ce s-a intamplat?

A: De mai multe ori mi s-a spus sa-mi tin gura. Mi s-a spus clar ca ar trebui sa ma intorc la munca si sa uit ceea ce am spus. In unele ocazii am intalnit frica. Colegii incercau sa ma evite. Simteau ca ar fi putut fi etichetati ca „vinovati prin asociere”. Una peste alta, am avut grija de mine, m-am asigurat ca nu-mi creez probleme singur.

Q: Daca vaccinurile fac rau, de ce sunt administrate?

A: In primul rand, nu exista DACA. Chiar fac rau. O intrebare mai grea este sa decizi daca fac rau in acele persoane care par sa nu arate efecte secundare. Apoi discutam despre o cercetare care ar trebui facuta dar care, pur si simplu, nu se face. Cercetatorii ar trebui sa incerce sa descopere un fel de harta, un flow chart care arata exact ce fac vaccinurile in momentul in care intra in corp. Aceasta cercetare nu a fost niciodata facuta. Si un alt aspect este de ce sunt administrate; am putea sta aici 2 zile sa discutam despre asta. Asa cum ai spus de multe ori, la diferite niveluri din sistem oamenii au motive diferite. Banii, frica de a pierde job-ul, dorinta de a castiga faima, prestigiu, premii, promovare, un idealism deplasat, obiceiul de a nu gandi si multe altele. Dar la nivelurile superioare ale cartelului medical, vaccinurile sunt prima prioritate pentru ca ele cauzeaza o slabire a sistemului imunitar. Stiu ca este greu de crezut dar este adevarat.

Cartelul medical, la cel mai inalt nivel, nu este ingrijorat pentru sanatatea oamenilor, ci sa darame sanatatea lor, sa-i faca mai slabi. Sa-i omoare. Intr-un moment al carierei mele, am avut o lunga conversatie cu un om care a ocupat o pozitie inalta in guvernul unei natiuni africane. El mi-a spus ca era constient de ceea ce se intampla. Mi-a spus ca WHO ( OMS Organizatia Mondiala a Sanatatii) este lancea intereselor de depopulare. Exista ceva, o miscare ascunsa in Africa, sa spunem, alcatuita din diferiti oficiali care incearca sa chimbe sortii pentru saraci. Aceasta retea de oameni stie ce se intampla. Ei stiu ca vaccinurile au fost folosite, sunt folosite pentru distrugerea tarilor lor, sa-i pregateasca pentru a fi preluati de puterile globale. Am avut sansa sa vorbesc cu mai multe persoane din aceasta retea.

Q: Thabo Mbeki, presedintele Africii de Sud, este constinet de situatie?
A: As spune ca este partial constient. Poate ca nu este 100% convins dar este pe drumul de a realiza care este intregul adevar. Stie deja ca HIV este o pacaleala. Stie ca medicamentele pentru SIDA sunt otravuri care distrug sistemul imunitar. Si mai stie, de asemenea, ca daca vorbeste despre problema vaccinurilor, oricum ar face asta, va fi catalogat drept lunatic. Are suficiente necazuri dupa declararea convingerilor lui despre SIDA.
Q: Aceasta retea despre care povestesti .

A: A acumulat o cantitate imensa de informatii despre vaccinuri. Intrebarea este care ar fi strategia care ar avea succes? Pentru acesti oameni, asta este o problema dificila.

Q: Si in tarile industrializate ?
A: Cartelul medical are putere dar se diminueaza. In principal pentru ca oamenii au libertatea de a lua medicamentele respective. Oricum, daca problema alegerii ( dreptul de a accepta sau a rejecta un medicament) nu strange la un loc aceste mandate despre vaccinuri impotriva germenilor sunt pe cale de a castiga, Acesta este un timp important

Q: Furorile despre vaccinul pentru hepatita B par sa aiba bune auspicii.

A: Cred ca da. Sa spui ca bebelusii trebuie vaccinati si dupa urmatoarea respiratie admiti ca o persoana se imbolnaveste de hepatita B in urma unui contact sexual sau a injectiilor facute cu acelasi ac – este o juxtapunere ridicola. Autoritatile medicale incearca sa se acopere spunand ca 20.000 de copii fac hepatita B in SUA fara sa se cunoasca motivele, cauza. Deci fiecare bebelus trebuie vaccinat. Ma indoiesc de aceasta cifra de 20.000 si de asa numitele studii care stau la baza lor.

Q: Andrew Wakefield, medicul britanic care a descoperit legatura intre vaccinul MMR si autism a fost concediat din pozitia pe care o avea la spitalul din Londra.

A: Da. Wakefield a facut un serviciu extraordinar. Corelarile sale intre vaccine si autism sunt uluitoare. Poate ca stii ca sotia lui Tony Blair este implicata in tratamentele alternative. Exista posibilitatea ca vacinul MMR sa nu fi fost administrat copilului lor. Recent Blair a evitat intrebarea in interviurile de presa si a parut pur si simplu sa obiecteze fata de invazia in viata personala de familie. Oricum, cred ca sotiei lui i-a fost pusa botnita. Cred ca daca ar avea o sansa, ar declara ca este alaturi de familiile care au copii ce au suferit sever din cauza vaccinarii cu MMR.

Q: reporterii britanici ar trebui sa incerce sa ajunga la ea.
A: Au incercat. Dar cred ca a facut un fel de intelegere cu sotul ei sa pastreze tacerea, indiferent de situatie. Ar putea sa faca enorm de mult bine daca si-ar incalca promisiunea facuta nu doar sotului ei. Mi s-a spus ca este presata si nu numai de catre sotul ei. La nivelul la care se afla ea, MI6 si autoritatile britanice de sanatate sunt implicate. Este considerata o problema de securitate nationala.

Q: Ei bine, este o problema nationala de securitate, daca intelegi cartelul medical.
A: Este o problema de securitate globala. Cartelul opereaza in fiecare natiune. Zealotii sai pazesc sanctitatea vaccinurilor. A chestiona vaccinurile este echivalent cu un episcop de la Vatican care pune sub semnul intrebarii sacralitatea euharistiei…. In Biserca Catolica.
Q: Stiu ca o celebritate de la Hollywood a declarat public ca nu se va vaccina si si-a terminat cariera in felul acesta.

A: Hollywood este foarte legat de cartelul medical. Sunt mai multe motive, dar unul dintre ele este ca un actor faimos poate atrage o publicitate IMENSA indiferent ce spune. In 1992 am fost prezent la o demostratie impotriva FDA, in Los Angeles. Unul sau 2 actori au vorbit impotriva FDA. De atunci, nici un actor nu a mai spus ceva impotriva cartelului medical.

Q: In cadrul Institutului National de Sanatate (NIH) care este starea, care este viziunea ?
A: Oamenii se intrec pentru fondurile de cercetare. Ultimul lucru pe care se gandesc sa-l faca este sa provoace status quo-ul. Sunt deja intr-un razboi pentru bani. Nu au nevoie de mai multe necazuri. Este un sistem foarte izolat. Depind de ideea ca, la nivel larg, medicina moderna are succes la fiecare frontiera. A admite existenta unor probleme sistemice in orice zona echivaleaza cu a arunca indoiala asupra intregii intreprinderi. De aceea este necesar sa se inteleaga ca NIH este ultimul loc unde ar putea exista vreo demonstratie. Dar tocmai invers este adevarat. Daca 5000 de oameni ar aparea acolo cerand probe despre actualele cercetari, daca ar cere sa stie ce beneficii reale de sanatate au fost oferite publicului din miliardele de dolari consumate pe aceasta facilitate, atunci s-ar putea sa inceapa ceva. O scanteie s-ar aprinde. S-ar putea sa obtii, cu alte demonstratii, tot felul de rezultate. Cativa cercetatori ar incepe sa „scape” informatii.

Q: Asta este o idee foarte buna.
A: Oameni in costume care sa stea atat de aproape de cladire pe cat le permite politia. Oameni in costume de business, in tinuta de jogging, mame si copii. Oameni bogati si oameni saraci. Toate felurile de oameni.
Q: Ce poti spune despre puterea distructiva combinata din vaccinurile administrate copiilor in prezent ?
A: Este o prefacatorie si o crima. Nu exista studii reale, indiferent de natura lor , realizate pentru acest aspect. Din nou, se presupune ca vaccinurile sunt sigure si astfel orice numar de vaccinuri administrate impreuna sunt, de asemenea, sigure. Dar adevarul este ca vaccinurile nu sunt sigure. Deci daunele potentiale cresc atunci cand administrezi mai multe vaccinuri intr-o perioada scurta de timp.

Q: Apoi avem sezonul gripei.
A: Da. Ca si cum numai in toamna zboara acesti germeni din Asia spre SUA. Publicul inghite astfel de presupuneri. Daca se intampla in aprilie, atunci este o raceala. Daca se intampla in octombrie, este gripa.

Q: Regreti ca ai lucrat toti acesti ani in domeniul vaccinurilor ?

A: Da. Dar dupa acest interviu o sa regret mai putin. Si muncesc in alte feluri. Dau informatii catre anumite persoane, atunci cand cred ca le vor folosi bine.

Q: Ce anume vrei sa inteleaga publicul ?
A: Ca cei care trebuie sa dovedeasca siguranta si eficacitatea vaccinurilor sunt cei care il produc si-l licentiaza pentru uzul public. Doar asta. A proba asta nu tine de mine sau de tine.Si pentru a dovedi ai nevoie de studii bine facute si pe termen lung. Ai nevoie de monitorizare. Ai nevoie sa intervievezi mame si sa asculti ce spun mamele despre bebelusii lor si ce s-a intamplat dupa vaccinare. Ai nevoie de toate astea. Toate cele care nu sunt acum.

Q: Informatiile care nu exista acum.
A: Da.
Q: Pentru a evita orice confuzie, as vrea sa rezumam , inca o data, problemele de sanatate pe care le pot cauza vaccinurile. Ce fel de boli, cum se intampla.

A: Fundamental, discutam despre 2 potentiale urmari. Una, persoana se imbolnaveste de la vaccin. Se imbolnaveste de boala ( de una din formele de boala) pentru care a facut vaccinul. Sau nu se imbolnaveste de ACEA boala dar, mai tarziu, in timp, sau poate imediat, sau poate nu, acea persoana dezvolta alte conditii / simptome medicale care sunt cauzate de vaccin. Aceste boli pot fi autism sau ceea ce este numit autism, sau pot fi boli ca meningita. Poate deveni redus mintal.

Q: Exista vreo posibilitatea de a compara frecventa relativa a acestor efecte?

A: NU. Urmarirea este foarte slaba. Putem doar sa ghicim. Daca intrebi dintr-o populatie de 100.000 de copii care au primit vaccinul antirujeolacati dintre ei au facut boala si cati au dezvoltat alte probleme de la vaccin, nu exista un raspuns de incredere. Asta este ceea ce spun. Vaccinurile sunt o superstitie. Si ca orice superstitie, nu aduce fapte /informatii pe care sa le folosesti. Obtii povesti din care, cele mai multe, intaresc superstitia. Dar, din multe campanii de vaccinare putem aduna aduna piesele care reveleaza unele lucruri extrem de suparatoare. Oamenii au suferit (dupa vaccinari). Suferinta este reala si poate sa poate fi adanca si poate insemna moarte. Aceasta suferinta NU este limitata la cateva cazuri, asa cum suntem condusi sa credem. In SUA exista grupuri de mame care depun marturie pentru autism si vaccinarile copilariei. Ele au iesit in fata si stau drepte la intalniri. Ele incearca, de fapt, sa umple golul care a fost creat de cercetatori si doctori care intorc spatele intregii probleme.

Q: As vrea sa te intreb ceva. Daca ai un copil , sa spunem in Boston si il cresti cu hrana buna si exercitii fizice in fiecare zi si este iubit de parintii sai si nu este vaccinat impotriva rujeola, care ar fi sanatatea lui comparativ cu un alt copil din Boston care mananca nepotrivit si se uita 5 ore pe zi la TV dar este vaccinat ?

A: Evident ca sunt multi factori implicati, dar as paria ca sanatatea primului copil ar fi mai buna. Daca face rujeola, daca o face in jur de 9 ani, sansele sunt sa faca o forma mai slaba decat cea pe care ar putea sa o faca al doilea copil. As paria pe primul copil oricand.

Q: Cat timp ai lucrat cu vaccinurile?
A: Mult timp. Mai mult de 10 ani.
Q: Uitandu-te in urma, poti sa gasesti vreun motiv sa spui ca vaccinurile sunt bune, de succes ?

A: Nu, nu pot. Daca as avea acum un copil, ultimul lucru pe care l-as permite ar fi vaccinarea. M-as muta din statul in care sunt daca ar trebui. Mi-as schimba numele de familie. As disparea. Cu familia. Nu spun ca se va ajunge la asta. Exista modalitati de a scapa din sistem, daca stii cum sa faci. Sunt exceptii pe care le poti declara, in fiecare stat, bazate pe motive religioase sau viziune folozofica. Dar daca lucrurile s-ar inrautati, m-as misca.

Q: Si totusi sunt copii care sunt vaccinati si par sanatosi..
A: Cuvantul important este „par”. Ce putem spune despre copii care nu se pot concentra la invatat? Sau copii care au tantrums uneori ? ce putem spune despre copii care nu sunt in deplinatatea facultatilor mintale ? Stiu ca sunt multe cauze pentru asta dar vaccinurile sunt una dintre aceste cauze. N-as risca. Nu vad de ce as risca. Si, sincer, nu vad nici un motiv sa las guvernul sa aiba ultimul cuvant. Medicina guvernului este, in experienta mea, o contradictie in termeni. Obtii una sau alta dar nu amandoua.

Q: Deci am ajuns la nivelul de joc.
A: DA. Permite celor care vor sa se vaccineze sa o faca. Dar, asa cum am spus mai devreme, nu exista un teren de joc daca terenul este plin de minciuni. Si cand sunt implicati bebelusi, parintii sunt cei care decid. Acei parinti au nevoie sa stie tot adevarul. Cum ramane cu copilul despre care am spus ca a murit din cauza unei doze de DPT ? In baza caror informatii au actionat acei parinti ? Iti spun ca a contat mult. Nu era informatie reala.

Q: Oamenii din PR-ul medical, impreuna cu presa, sperie parintii cu scenarii despre ceea ce s-ar putea intampla daca copii lor nu ar face vaccinarile.

A: Ei fac sa para o crima refuzul unui vaccin. Egaleaza cu a fi un parinte neadecvat, rau. Poti sa combati asta cu informare mai buna. Este intotdeauna o provocare sa lupti cu autoritatile. Si numai tu poti sa decizi daca o faci sa nu. Este responsabilitatea fiecarei persoane sa decida. Cartelului medical ii place acest pariu. Pariaza ca frica va invinge.

6 comentarii:

Anonim spunea...

Part I: Davis, "doctorul" acesta, la fel ca si tine nu aveti nici macar o mica urma din cea mai mica idee de cat de idiot si incompetent e Thabo Mbeki si ce s-a intamplat cu Africa de Sud in timpul mandatului sau. In ceea ce priveste depopularea, think outside the box! Daca eu as avea gradu 33 in anumite cercuri si as vrea sa depopulez lumea nu m-as chinui cu vaccinuri care la un moment dat s-ar putea intoarce impotriva mea. As apela la calea ce veche: razboiul, de pe care se scot si infinit mai multi bani. Ca veni vorba, de ce as vrea sa depopulez lumea, de ce sa imi scad eu mie profiturile si numarul de sclavi? Un pic de logica n-ar strica. Daca ar fi sa-mi dau cu parerea as spune ca daca exista cercuri oculte pe lumea asta, teoriile conspiratiei sunt in totalitate opera lor, ca inca un mijloc de control al mentalului colectiv. Iar cei care le cred asa, in totalitate, fara discernamant, le fac exact voia lor. Nu zic ca nu exista planuri ascunse, dar daca te apuci sa crezi ca stii tu ce se intampla cu adevarat pe lume, atuncea inseamna ca esti exact pe cararea pe care vor ei sa te afli. Te-ai intrebat de ce toate teoriile conspiratiei se construiesc pe "fear speech"? Oare de ce? Ca sa aiba cat mai multi adepti? Ce ar ascunde mai bine adevaratele acumulari de bani, ca despre asta e vorba in ultima instanta, decat existanta iluziei ca poti privi in spatele cortinei si sa scapi cu viata si ca exista asa, pe internet, in eter, informatii despre ce se afla in spatele cortinei, ca sa le priveasca toata lumea, fara sa se sinchiseasca conspiratorii sa le re-conspire? In fine sunt mai multe explicatii psihologice pentru acceptarea, nu inghitirea ca pe un medicament, cu totul, ca sa ramanem in sfera medicala, a teoriilor conspiratiilor de catre o insemnata masa de populatie. Mie asta mi se pare pusa cu mana.

Anonim spunea...

PART II:Eu nu zic sa nu ma intreb, sa-mi pun probleme, sa presupun ca e vorba de meschinarie si ticalosie si nepasare si de bani la mijloc, dar sa inghit ca gansacul tot ce gasesc pe internet? Mie astea mi se par puse cu mana. Asadar as vrea sa deschid o serie numita manualul micului conspirationist. De fiecare data cand ne confruntam cu o posibila conspiratie, trebuie sa ne punem urmatoarele intrebari: 1.Se pot scoate bani din acest plan malefic? daca da trecem la urmatoarea 2.S-ar putea scoate bani intr-un mod mult mai usor, printr-un plan mult mai simplu? daca nu trecem la urmatoare 3.Pare ca acest plan are un scop sau efecte secundare ciudate, care nu servesc scopului principal care e acela al banilor in principiu deci al puterii si care ar putea sa-l afecteze pe conspirator? daca nu trecem mai departe 4.Stim ca acest plan exista, a fost el deconspirat pe site-uri si umple internetul precum o stire de prima pagina? ei bine, aici raspunsul trebuie sa fie nu. Daca e doldora internetu de un anumit "plan conspirativ" atunci el cu siguranta nu mai e conspirativ, si probabil adevaratul plan este ca noi sa credem acel plan. Sau mai precis, aceea dintre noi care nu cred varianta "oficiala" sa creada varianta "neoficiala"... oficiala. Ce cred eu: 1. Companiile medicale in genere lanseaza "pe piata" boli pt a produce mai apoi vaccin si/sau medicamente. Ar fi cam ciudat si costisitor pt ei sa lanseze intai vaccin pt ca aceastea sa provoace boli, pt care mai apoi ei sa produca medicamente, nu mai bine lanseaza direct virusu? Crede-ma conspiratorii, de regula, nu creeaza planuri intortochiate de dragul de a fi intortochiate. Invers: cei care de abia si-au dat seama ca exista conspiratii pe lumea asta si le imagineaza cat mai intortochiate. 2.Anumite vaccinuri au dus la disparitia anumitor boli. In principiu o boala dispare astfel: se imbolnavesc 90% sau 99%, mor 70%, cei 30% ramasi dezvolta imunitate pe care o dau mai departe urmasilor lor. Este cazul ciumei bubonice in Europa Medievala. Acuma ca tipii care fac vaccinurile nu prea dau multi bani pe cat de bine le fac (mai putine cheltuieli), bineinteles, dar efectul lor tot exista. Tu chiar n-ai facut nici un vaccin in viata asta? Ia intreaba-te, ai facut vre-un vaccin la viata ta? Ei bine, te-ai imbolnavit de acele boli pana acum? QED.

Anonim spunea...

Part III:3. Este foarte intelept sa crezi pe cineva care a terminat o facultate de medicina intr-o chestiune medicala. Nu stiu de ce dar toti "medicii" astia care deconspira vaccinurile se gasesc numai in spatiul virtual. Bineinteles exista si specialisti care nu cred ca vaccinul ca principiu este calea de urmat. De exemplu stiu ca medicul meu de familie si varul lui tata care preda la UMF au pareri contrare pe aceasta tema, dar nu imi mai amintesc care e pro si care e contra. 4. Bineinteles ca chestia cu virusul AH1N1 e o facatura, dar din pacate nu e o minciuna, ci, probabil, un virus manufacturat pt a se cumpara vaccinul. 5. In Romania insa vaccinul a fost produs de institutul Cantacuzino, deci de medici din Romania (putin probabil sa se numere printre conspiratori, cel mult useful fools) si se distribuie GRATUIT. As vrea si eu sa stiu unde e conspiratia aici da nu iese cash. 6. Bineinteles ca nu trebuie facut vaccinul. Este probabil, inutil la acest moment si nu are rost sa iei medicamente inutil. Din cate se vede gripa nu este chiar atat de serioasa (nu si-au facut astia treaba "ca lumea" cu virusul) si este perfect tratabila. 7. Eu personal nu am sa ma vaccinez. 8. David, tu faci o mare greseale. Niciodata, niciodata nu trebuieste subestimata PROSTIA. Eu nu zic aici bineinteles ca multe lucruri suspecte sunt coincidente. Nu sunt! Bineinteles ca unii si altii trag tot felul de foloase si vor si mai multa putere, ca ce-ar putea vrea. Isa e o mare, mare greseala sa subestimezi prostia in toata ecuatia. Prostia merita o laudatio!... de fapt stai, deja are. si in fine 9. Oamenii sunt cu atat mai usor de controlat (si in treacat fie spus aduc cu atat mai mult profit) cu cat sunt mai multi. Eu daca as fi conspirator as avea grija sa reduc numarul bolilor, sa imbunatatesc (cu cheltuieli minime) conditiile vietii si, bineinteles sa distrug valorile familie, pt ca oamenii sa se inmulteasca cat mai mult si din ce in ce mai multi sa munceasca pt mine. Care crezi ca e motivul cresterii bruste, exponentiale a populatiei globului in sec. 19-20, cu mult mai mult decat a crescut vreodata? Si care ar fi cauza existentei atator teorii ale conspiratiei care se refera la scaderea populatiei? Oare de ce? Ia pune-ti tu problema, intr-o camera de 4 pe 4, e mai usor sa controlezi prin propaganda (printr-o boxa de exemplu) 2 persoane care stau fara probleme confortabil, sau 15 care stau inghesuite? Crede-ma grupul de 2 iti va spune sa te cari, iar cel de 15 te va ruga in genunchi sa ii scapi cumva de inghesuiala, si atunci tu ii vinzi un pistol lui y sa-l impuste pe x, iar pe restul de 13 ii pui sa munceasca cu promisiunea ca ai sa faci tu o camera noua, mai mare. In fine, deja am vorbit prea mult.

David Popa spunea...

Depopularea este, la prima vedere, o idee SF, ceva cu totul abstract si de neinchipuit. Insa, cu cat urmaresti mai mult declaratiile publice ale sforarilor acestei planete, iti dai seama ca, pentru ei asta e o problema serioasa, o adevarata mantra. De asemenea, propaganda mass-media pe tema asta te face sa intelegi in ce directie vor acesti sforari sa indrume societatea. Cateva citate: http://www.urbanviorel.ro/2009/08/28/de-reflectat-the-move-to-depopulate-the-planet/

Spui ca ai folosi razboiul in locul vaccinurilor. Insa razboiul este folosit, cum a fost dintotdeauna. Daca te referi la un razboi modial, apoi au fost deja 2 unul dupa altul si nu-i exclus sa vina al 3-lea. Oricum, sunt foarte eficiente si cele regionale de acum: 2.000.000 de morti in Irak nu-s de ici colea, razboaiele civile din Africa nu se lasa nici ele mai prejos, ca sa nu mai vorbim de genociduri gen Rwanda sau Sudan, nelasate nici ele la voia intamplarii. Apoi, la ce-ti trebuie razboaie mondiale daca ai arme meteorologice precum HAARP, suspect (intr-adevar nedovedit deocamdata, insa cu cateva indicii) de cutremurul din China si din Haiti si de tsunamiul din Asia.

Si totusi, sa nu subestimam vaccinurile. Ele sunt un vector de transmitere a noilor boli: SIDA (http://www.documentary-film.net/aids/originsofaids.php) si, probabil, Ebola si SARS. Pot de asemenea cauza efecte pe termen lung, fiind cele mai eficiente la bebelusi - unde, prin cresterea numarului de inoculari(care genereaza profituri uriase in vest), cauzeaza epidemia actuala de autism si multe altele. Vezi un film: Vaccine Nation pe Google Videos.

E drept ca media alternativa a fost infiltrata de agentii puterii si ca razboiul informational se ascute mereu. E treaba noastra sa-i deosebim pe cei falsi. Exemple: Hal Turner, moderator radio - a recunoscut ca e agent FBI dupa ce a fost arestat pt instigare la violenta; Glenn Beck (Fox News) e evident pt toata lumea un impostor; sau cazuri mai complicate, inca neclare, gen Zacharia Sitchin. Eu am incredere in Alex Jones, Ron Paul, miscarea We Are Change, Mark Dice, Charlie Veitch, Luke Rudkowski sau Dr. Rebecca Carley.

David Popa spunea...

Nu crede nimeni fara discernamant. Oamenii din "Truth Movement" sunt cei mai informati din cati ai sa gasesti. Teoriile conspiratiei sunt, de regula, bazate pe dovezi si pe umplerea golurilor prin legaturi de cauzalitate logice si pertinente, confirmate ulterior, cand mai multe informatii devin disponibile, prin dovezi, confesiuni ale martorilor sau documente desecretizate.

Frica este o reactie normala, imediata dupa constientizarea unor adevaruri care dor. Insa informatia de face puternic si iti permite macar sa iei decizii intelepte pt tine (gen refuzul unui vaccin) daca nu chiar sa incerci sa schimbi ceva. Toti "truther"-ii seriosi te vor sfatui sa treci peste frica. Stefane, gandeste-te ca, fara acesti oameni, eu si cu tine ne-am fi facut vaccinul AH1N1, si cine stie ce spitale infundam azi sau peste un an. Daca ar fi creat baietii criza asta in urma cu doar cativa ani cand a fost gripa aviara, ne-am fi facut cu totii vaccinul. Din fericire gripa a venit prea tarziu, cand informatia circula repede si lumea se trezeste sau macar are contact cu ea.

Daca tot mai multi oameni se trezesc, nu inseamna ca informatia a fost divulgata tot de putere. Informatia e prezenta de multi ani si multi oameni au murit pentru ca noi sa stim lucrurile astea.

David Popa spunea...

Pentru partea ta a II-a: Foarte important : Niciun vaccin nu a dus la disparitia vreunei boli. Daca te referi la poliomelita, asta a fost si este o crasa manipulare. Cazurile de poliomelita au scazut datorita cresterii nivelului de trai, iar in Africa boala a reaparut tocmai ca urmare a vaccinurilor. Vaccinul gripal, de exemplu, te face mai predispus la gripa decat daca nu-l faci. Vaccinurile sunt greseala medicala a secolului trecut. Sunt ineficiente in scopul lor si extrem de periculoase. Si aici am fost manipulati din greu: sa acceptam riscurile lor si a medicinei alopate in general. Adica eu imi fac un vaccin ineficient impotriva unei gripe virtuale, doar cu riscul de a paraliza, dezvolta multiple boli neurologice sau de a muri. Convenabil, nu ?

Am facut vaccinuri la viata mea. Am calculat vreo 12. Asta in primii 20 de ani, dar gandeste-te ca un copil american sau englez face 12 vaccinuri in primele 6 luni de viata! Asta e nebunie curata ! Si de la un caz la multe mii de autism s-a ajuns la 1 caz / 150 !!! E o tragedie. Insa lumea se trezeste, se educa. Mie imi pare extrem de rau pentru fiecare vaccin care mi-a atacat corpul. Slava domnului ca am fost norocos si n-am tampit de la ele, am jucat ruleta ruseasca si am supravietuit pentru ca nu erau destule gloante in butuc. Insa gloantele se inmultesc. Apar tot mai multe vaccinuri obligatorii la copii pe de o parte si vaccinuri tot mai periculoase la adulti sau adolescenti (AH1N1 sau Gardasil). Pot eu sa-mi judec parintii pt ca m-au expus riscurilor ? Aveau ei acces la informatie ? Sigur ca nu. Insa, cu siguranta, urmasii nostri ne vor judeca daca noi vom continua sa le facem vaccinuri.

Cat despre Cantgrip, nu te lasa amagit de lipsa profitului. Vaccinul contine aceleasi ingrediente ca si cele din vest, tiomersalul (compus de mercur) fiind doar unul dintre ele. Au fost morti si multe alte probleme de la acest vaccin la noi in tara, ca si in toate celelalte tari. Chiar te poti uita in ochii lui Streinu Cercel fara a simti cat de posedat e, cat de malefic e acel om ?