sâmbătă, august 01, 2009

Suntem bombardati biologic

Deja se întâmplă: planul de sterilizare a populaţiei prin intermediul alimentării cu apă

July 31st, 2009

Propuneri socante de sterilizare in masa prin introducerea unor medicamente in apa potabila din reteaua municipala, care au fost conturate de J.P. Holdren (unul dintre consilierii actuali ai presedintelui american Barak Obama), coautor al lucrarii “Ecostiinta” publicata in anul 1977, sunt deja puse in aplicare, avand in vedere scaderea calitatii materialului seminal si a chimicalelor ce afecteaza dezvoltarea sexuala, chimicale ce ne polueaza raurile si lacurile.fluoride_poison

Asa cum am mentionat si anterior, pe langa pledoaria lui J.P.Holdren pentru un regim planetar care sa instituie avortul fortat, “preluarea de catre guvern a copiilor nascuti in afara casatoriei” si implanturi corporale obligatorii concepute pentru prevenirea sarcinii, consilierii lui Obama au cerut si “adaugarea unui sterilizator in apa potabila sau in alimente”.

Holdren a adaugat ca sterilizatorul trebuie sa indeplineasca anumite cerinte clare, pentru ca trebuie sa aiba efect numai asupra oamenilor, nu a animalelor.

Trebuie sa fie eficient in mod uniform, in ciuda varierii dozelor de la individ la individ si nu trebuie sa aiba efecte secundare neplacute sau periculoase; nu trebuie sa aiba efect asupra copiilor, batranilor, animalelor de companie sau din gospodarie” a scris Holdren alaturi de co-autorii Paul si Anne Ehrlich.

Holdren noteaza ca propunerea de a steriliza fortat in masa oamenii, in ciuda vointei lor “pare sa inspaimante oamenii” si cu toate acestea nu pare sa-l deranjeze prea tare, in ciuda pleiadei de idei totalitare promovate in carte, ca metoda de indeplinire a unui plan agresiv de reducere a populatiei.poison-water

Calitatea materialului seminal a scadut semnificativ la nivel mondial, cu o treime din 1989 incoace si la jumatate in ultimii 50 de ani. Rata declinului se accelereaza, pe masura ce, din ce in ce mi multe cupluri intampina greutati in a avea un copil. In studii cu privire la barbatii albi europeni, rata declinului este de 50% in ultimii 30 de ani. In Italia, acest fapt se traduce prin reducerea populatiei native cu 22% pana in anul 2050. Reducerea populatiei deja se vede in multe zone din America si Europa.

Totul, de la semnalele telefoanelor mobile, pana la consumarea produselor din soia, la patrunderea hormonilor feminini in rezervele de apa, toate au fost luate in considerare. Nu este nici un dubiu ca poluarea mediului prin produsele farmaceutice si industriale a contribuit , dar noi cercetari au dezvaluit ca substante chimice aditive, cunoscute ca Antiandrogeni, isi gases acum drumul spre rezervoarele de apa potabila.

Universitatea Exeter lucreaza acum alaturi de chimisti de la Universitatea din Sussex pentru a stabili exact care sunt chimicalele in cauza si sa inteleaga cum sunt acestea eliberate in apa” mentioneaza studiul.

Antiandrogenii sunt capabili sa previna sau sa inhibe efectele bilogice ale androgenilor, hormoni sexuali masculini. Antiandrogenii sunt administrati barbatilor trans-sexuali, care doresc sa devina femei si li se mai administreaza si celor vinovati de delicte sexuale, la iesirea din inchisoare, pentru a le reduce libido-ul. Aceste substante scad caracteristicile masculine normale asociate cu eliberarea de testosetron.flor_dees

Antiandrogenii utilizati in pesticidele pulverizate pe alimentele noastre au fost identificate ca fiind si “agenti ce provoaca tulburari endocrine” ce s-a dovedit ca “induc demasculinizarea la sobolani”.

Aceste nou-descoperite otravuri, combinate cu pastilele contraceptive si HRT au avut ca efect concret amestecarea de genuri in nu mai putin de o treime din pestii din toate raurile britanice, care-i face sa produca oua si sa le faca infertile. Multe specii in afara pestilor, cum sunt ursii polari, vulturii plesuvi, vidrele si balenele au fost si ele afectate, iar problema este globala.

In zonele acvatice din apropierea locatiilor de tratare a canalizarilor, s-a observat ca 80% din pestii masculi aveau caracteristici feminine, ca urmare a tratarii cu chimicale.zionist-octo-bad1

De asemenea exista temeri ca populatia de pasari ar putea fi devastata pe termen lung de chimicalele ce trec de a pestii infecati la ele, atunci cand pasarile se hranesc cu acesti pesti. Pescarii experimentati deja observa un declin sever al polulatiei de peste in intreaga tara.

Exista certitudinea ca substantele sa aiba efect si asupra oamenilor- si posibil un efect marcan,” a afirmat Profesorul Charles Tyler de la Universitatea din Exeter, una din autoritatile de varf la nivel national cu privire la efectele hormonilor.

Astfel, este ironic si tragic faptul ca tocmai filtrele care ar trebui sa previna contaminarea au asemenea substante de care ar fi trebuit sa ne protejeze.

Populatia lumii este sub asalt biologic constant si marea majoritate a oamenilor nu are idee ce se intampla. Acest lucru este mai presus de orice dezbatere cu privire la numarul prea mare de oameni care ar popula planeta. Acest lucru demonteaza orice notiune logica cu privire la drepturile omului, asa cum sunt ele evidentiate in codul Nurenberg, care afirma in mod clar ca, “consimtamantul voluntar al subiectului uman este absolut esential” in cazul oricarui tip de experiment uman, si cu toate acestea populatia este tratata cu medicamente in masa si e sterilizata nu numai impotriva vointei sale, dar si in deplina necunostinta a acestui fapt.CautionNewWorldOrderAhead

Suntem atacati biologic de adepti totalitari ai Eugeniei care sunt concentrati pe reducerea in mod fortat a populatiei, anuntandu-si programul de reducere la 80% a populatiei. Mostenirea acestor megalomani s-a nascut din rasism de clasa, din gandire fascista si dorinta sangeroasa de a domina si aduce la scalvie intreaga planeta -nu ii intereseaza mediul, ci eliminarea “consumatorilor inutili de hrana”, asa cum ne vad pe noi a fi.

Si-au dezvaluit in mod clar planurile de a comite genocid in masa si acum vedem primul val al atacului prin otravirea apei si afectarea fertilitatii noastre.

Dubla preluare de pe sit-ul http://ro.altermedia.info care a preluat de pe site-ul senatorului Iulian Urban.

Niciun comentariu: