vineri, octombrie 23, 2009

David il intampina pe Stefan pe blogul sau !

Stire de ultima ora: Stefan Cianga a verificat intreg blogul "Invitatie la crimagandit" al activistului contemporan David Popa. Cu aceasta ocazie, cei doi au stat de vorba despre candidatura lui Ion Coja la presedintia Romaniei.
Desi nu au fost de acord asupra tuturor aspectelor, cei doi prieteni s-au inteles sa continue si pe viitor importanta activitate de punere la cale a lumii.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Pe aceasta cale doresc sa transmit caldele mele aprecieri si urarile mele sincere de sanatate (asta cu sanatatea nu e la mishto ci pe bune) ofiterului si adjunctului sau care sunt insarcinati cu supravegherea acestui blog, in oricare serviciu de informatii romanesc ori strain ar fi ei.

De asemenea as vrea sa ii felicit tot pe aceasta cale pt faptul ca au rabdarea sa citeasca toate aberatiile noastre de studenti plictisiti...

Si tot pe aceasta cale poate ar putea sa se uite cineva mai atent la un arab anume pe care il stiu eu.... :) (aici gumesc)

Anonim spunea...

Coja e un candidat foarte bun de sustinut pe acest blog, acesta fiind legionar ("national-crestin"). Traba vine in felul urmator eu sunt Crestin, dar nu si nationalist. David e patriot, dar nu si crestin. Impreuna am putea forma un legionar veritabil daca am fi siamezi. Bine, acu faptul ca eu in crestin-democrat, iar david, probabil anarhist, ma rog, detalii, detalii...